Home » Diensten

Diensten

Ons bedrijf biedt diensten aan die bestaan uit

Ontwerp-Aanleg-Onderhoud-Advies/Beheer-Reconstructie

Herfst

Maar ook het spel van contrasten tussen bladkleuren zoals rood, grijs en vele groentinten. En verder het contrast tussen bladtexturen zoals grootbladigen<-> fijnbladigen  (Hosta, Peltiphylum ó siergrassen  bamboe’s).

2 1

3

 

 De juiste combinatie van de “harde” en “zachte” materialen toegepast in de juiste verhoudingen zullen tot een harmonieus geheel leiden.

Aanleg

De uitvoering van de aanleg kan uit vele disciplines bestaan, veelal worden deze in eigen beheer uitgevoerd.

Bij complexe of grootschalige projecten zullen soms specialisten ingeschakeld worden, denkende aan: Grondwerken  *Beregening  *Straatwerken *Metaalbewerking bijv. toepassingen met Roestvrij Staal en Corten Staal. *Metselwerken * Boomverzorging

 

 

Onderhoud:

Wij verzorgen het onderhoud bij zowel bedrijven als particulieren. De frequentie hiervan bepaalt de opdrachtgever en varieert van 1-malig tot wekelijks.

 

Bepalend is de juiste handeling/ op het juiste moment, uitgevoerd met de benodigde machines voor een vlotte aanpak.

  45 6 7 8

 

Boomverzorging

Met het nodige klimwerk zullen wij onze deskundigheid/ inzicht inzetten. Verder behoren grove snoei (kandelaberen) tot het rooien van bomen op moeilijke situatie’s tot onze mogelijkheden. In sommige (uitzonderlijke) situatie’s werken wij samen met boomspecialisten.

 

Advies en beheer

Voor het opstellen van beheersplannen van grootschalige projecten willen wij graag onze visie en deskundigheid inzetten

10

Maar ook in de praktijk willen we met correcte communicatie en vakkundigheid het totaalpakket van wensen van de opdrachtgever uit handen nemen en blijven meedenken.

12 11

 

Hierdoor maken verscheidene stichtingen, beheersmaatschappijen en Verenigingen Van Eigenaren dankbaar gebruik van onze totaalpakket van diensten.

Reconstructie

13

Graag zetten wij ons in voor het opknappen van achterstallig onderhoud/ reconstrueren van uw tuin. Hierbij zullen de bestaande elementen met de benodigde aanpassingen een meerwaarde gaan opleveren.

 

Voortborduren op het oorspronkelijke ontwerp zal veelal het uitgangspunt zijn. Maar ….met de aanvulling met een moderne kwinkslag zal het geheel compleet zijn.  Hier zal gevoel, creativiteit en een gedegen aanpak er voor zorgen dat uw tuin een meerwaarde krijgt  en … weer jarenlang meegaan.

 

 17 16